iets over mezelf

Wie ben ik?

Made, 11-11-2020.

Gewoon Joost …. en ik woon in Made. Ik ben 58 jaar oud, getrouwd en heb 3 kinderen. Geboren in Breda dus een echte Brabander. Werkzaam als systeem- netwerkbeheerder bij een leverancier van fitness apparatuur. In mijn leven is alles eigenlijk altijd vrij goed gegaan. Geen gekke of vervelende dingen die grote invloed hadden op dat leven. Veel leuke gebeurtenissen zoals daar zijn onze trouwdag, ons eerste eigen huis, de geboorte van onze kinderen, de opvoeding en als uiteindelijk zijn ze ook allemaal goed terecht gekomen. Dus geen klagen. Ook hebben we altijd allerlei beesten gehad die voor leuke momenten garant staan.

Vorig jaar juni zijn we verhuist naar een vrijstaand huis met een leuke tuin. Het huis hebben we helemaal naar ons eigen smaak in kunnen richten en zo ook de tuin. Omdat we geen schuur hadden, moesten we die zelf opbouwen. Ik besloot zo’n metalen schuur online te bestellen en zelf te monteren. Ook dat ging goed met hulp van de kinderen en schoonzoon. Kortom alles is compleet.

En nu gaat deze schuur een grote rol spelen in mijn leven. De dag dat ik deze schuur ging inrichten, 11 augustus 2019 was het begin van een nieuwe, “vreemde” periode in mijn leven. Op welke manier en wat dat allemaal voor mij en mijn omgeving betekend heeft, ga ik de komende tijd met jullie delen. Uiteindelijk hoop ik dat anderen er iets aan kunnen hebben.

Dit hoofdstuk uit mijn leven is nog niet ten einde, ik denk dat we wel aan de laatste pagina’s bezig zijn en redelijk snel weer aan het volgende hoofdstuk kunnen beginnen. En dat ziet er weer fantastisch uit. Ook dat ga ik nog met jullie delen.

Kortom ik ga jullie meenemen vanaf juni 2019 tot nu en daarna met wat er nog komen gaat. Nieuwsgierig ???? volg me dan en reageer op de berichten. Ik sta open voor feedback.

Joost.