Hersenspinsels, waarom deze blog ..

Eigenlijk heb ik in mijn leven nog geen al te gekke of extreme dingen meegemaakt die zo’n impact gehad hebben als die ene “gebeurtenis” in augustus 2019. Op dat moment leek het iets gewoons, zoiets gebeurd vaker. Ik had op dat moment nog geen idee wat hiervan de gevolgen zouden zijn de komende periode. Maar eerst een korte terugblik, hoe is het zover gekomen.

Augustus 2019, een drukke tijd. Het begon in 2018 met de verbouwing cq aanbouw van mijn zwager. Een leuk project wat we min of meer in eigen beheer hebben weggezet. We hebben daar veel tijd in gestoken. Een leuke tijd, we hebben dingen gedaan die we vooraf wellicht niet voor mogelijk hadden gehouden. Dat varieerde van het aanleggen van de riolering tot het maken van de bekisting voor de fundering tot het potdekselen van de buitengevel. En alles lukte, dat was het mooie en gaf voldoening. Medio mei was dit alles gereed.

In diezelfde tijd was het ook erg druk op mijn werk, we zaten midden in een afsplitsing vanuit de holding waarin we destijds zaten. Dus heel veel werk. Allerlei IT systemen moesten afgesplist worden. Er waren heel wat overuren en reisuren en dagen (naar Barcelona) voor nodig om dit allemaal op de rit te krijgen.

En in mei kregen we sleutel van ons huidige huis, waar ook heel veel aan gedaan moest worden in een korte tijd. De verhuizing stond gepland voor eerste week juni. Wat dus inhield dat er nog veel moest gebeuren op het moment dat we al in ons nieuwe huis woonden. En zo koemn we lamgzaam richting augustus 2019 en de dag waarop alles veranderde voor mij.

Daar zal deze blog over gaan. Wat is er gebeurd, de gevolgen en uiteindelijk hoe er mee om te gaan. Met als doel weer de “oude” te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *